Bilfinger

Bilfinger, Public Relations, Direct Marketing, Hjemmeside, Pressemeddelelse, Events, Direct Mail, Markedsføringsstrategi Teknologi

Frontpage har siden etableringen af Bilfingers danske kontor udført en række PR- og direct marketing-kampagner for virksomheden (tidligere HSG Zander). Frontpage har også arbejdet med virksomhedens hjemmeside i forbindelse med skiftet fra HSG Zander til Bilfinger HSG.

Bilfinger HSG arbejder med facility management af danske virksomheder, og er del af den internationale Bilfinger-koncern.

Virksomheden blev først lanceret som HSG Zander på det danske marked. Frontpage lancerede virksomheden via pressemeddelelser, arrangerede et event samt presseomtale. Der blev udarbejdet direct mail-brochure og en mindre brochure som led i en markedsføringsstrategi. De blev anvendt med stor succes i forbindelse med mødebooking. I forbindelse med navneskiftet blev der produceret et nyt website til ekstern kommunikation.

Hør mere om vores samarbejde med Bilfinger – kontakt direktør Kirsten Dinesen på +45 22 17 03 39 eller kirsten.dinesen@frontpage.dk.