Bitdefender: Betydningen af at reagere hurtigt

Som PR-bureau handler det om hele tiden at være på forkant med hvad der rør sig i medierne lige nu.

Da cyberangrebet WannaCry ramte en lang række lande fredag d. 12 maj, vidste vi, at der skulle handles hurtigt. Da vores konsulenter befandt sig i hver deres ende af landet, blev der hurtigt lagt en strategi via telefonopkald og mailkorrespondancer for, hvordan man skulle reagere. Tivoli blev således omdannet til midlertidig arbejdsplads, da en af vores konsulenter midt i familiehyggen gik i færd med at ringe rundt til centrale medier. Vi sikrede en ekspertudtalelse fra vores kunde Bitdefender, med seniorsikkerhedsanalytiker Bogdan Botezatu. Ekspertudtalelser bruges ofte som en del af nyhedshistorier, og her havde vi en oplagt og internationalt anerkendt ekspert til rådighed, som vi tilbød journalisterne.

Vi kontaktede derefter medierne, og Ritzau var først om at opsnappe historien. Deres presseklip blev efterfølgende benyttet af en lang række medier; både lokale, nationale og tekniske. 

Den langsigtede effekt af dette mærkede vi 2 måneder senere, da Petya-virusangrebet brød løs. Den position som Bitdefender havde fået som troværdig ekspertkilde udløste bl.a. tv-indslag i TV2 News.

Se et eksempel her.
Hør mere om vores samarbejde med Bitdefender – kontakt konsulent Emil Ulrichsen på + 45 40 72 11 07 eller emil.ulrichsen@frontpage.dk