Danske Arveretsadvokater

danske arveretsadvokater, Public Relations, Kommunikationsstrategi, Brandingstrategi, Digital PR, Content Marketing, Sociale Medier, Online Annoncering, AdWords, Mobiloptimering, SEO, Hjemmeside, Case Stories

Danske Arveretsadvokater gennemgik i 2013 en repositionering af foreningen, hvor FrontPage udarbejdede kommunikationsstrategi, branding-strategi og PR-kampagne. FrontPage varetog blandt andet mobil optimering af hjemmeside, digital kommunikation, content marketing-strategi, online annoncering i form af AdWords-kampagne og andre annoncekampagner samt mobil- og søgemaskineoptimering (SEO) af hjemmeside.

Danske Arveretsadvokater er en forening af advokater med speciale i arvesager og boskifte. Som forening er det afgørende at kommunikere et svært område korrekt og forståeligt og samtidig sørge for at specialister i arveret kan blive fundet.

En væsentlig del af content marketing-strategien var at få flere case-stories på hjemmesiden og eventuelt videre ud i pressen via pressekontakt til diverse medier.

Hør mere om vores samarbejde med Danske Arveretsadvokater – kontakt direktør Kirsten Dinesen på +45 22 17 03 39 eller kirsten.dinesen@frontpage.dk.