Ericsson IoT Rapport

Ericsson IoT

Ericsson Danmark og Frontpage fik i vinteren 2014 idéen om en dansk IoT-rapport. Den færdige rapport, som undersøger danske virksomheders holdninger til IoT og hvordan de kan udnytte IoT, udkom i november 2015 og blev mødt af betydelig interesse fra medierne. Rapporten, som var den første af sin slags i Danmark, blev omtalt i mere end 40 artikler i både landsdækkende og regionale medier – både online og i printudgaver, samt TV og på de sociale medier.

Rapporten blev udarbejdet af Monitor Deloitte for Ericsson Danmark i samarbejde med DI Digital og da det var den første rapport af sin slags i Danmark, bidrog den til, at Ericsson har positioneret sig som thought leader i den danske IoT-debat.

I november 2016 vandt Frontpage for andet år i træk den danske PR-pris, ‘PR Tigeren’, i hovedkategorien, ‘strategi’.

Grunde til rapportens succes i medierne

  • Rapporten var den første af sin slags i Danmark og kom på et tidspunkt, hvor IoT-debatten og digitalisering af industri og samfund fik betydelig mediedækning.
  • Kendte, store danske virksomheder deltog i rapporten og bidrog med interviews til rapporten. Andre optrådte som casestudier i mediedækningen og gav interviews til journalister. Vi sikrede os både private og offentlige virksomheder som cases for at appellere til alle medier.
  • Vi udarbejdede unikke pitches til hvert specifikke medie.
  • Alle nøglejournalister blev tilbudt interviews med Ericsson Danmark, DI Digital og vores to cases fra rapporten.

Hør mere om IoT rapporten – kontakt konsulent Thomas Endelt Andersen + 45 50 70 53 34.