Field’s

Fields, Online PR, Digital Markedsføring, Hjemmeside, Social Medie-strategi, Nyhedsbrev, Events, Pressemeddelelse, Facebook

Frontpage stod for online pr-strategi og digital markedsføring for Field’s herunder re-design af Field’s hjemmeside, social medie-strategi, digitale nyhedsbreve samt afvikling af diverse større presseevents, udsendelse af pressemeddelelser mv.

Field’s er Skandinaviens største shoppingcenter beliggende i Ørestaden, København.

Frontpages kernekompetence er presse og pressekontakt. Derfor er det fagligt sjovt at arbejde med internationale superstjerner som Caroline Wozniacki, som Frontpage afviklede et presseevent med. Her skulle der ikke kun holdes styr på alle de søde og ivrige fans, men også en særdeles nysgerrig presse, der alle skulle have et interview med den travle tennisstjerne. Gennem sociale medie-aktiviteter og kommunikation på Facebook samt invitation af pressen og udsendelse af pressemeddelelse, fik begivenheden al den opmærksomhed den fortjente. Se en video her.

Hør mere om vores samarbejde med Field’s – kontakt direktør Kirsten Dinesen på +45 22 17 03 39 eller kirsten.dinesen@frontpage.dk.