Genomic Expression

Genomic expression, Investor Relations, Hjemmeside, Social Medie-strategi, Brandingstrategi, Forretningskommunikation, LinkedIn Teknologi

Frontpage har udviklet og faciliteret ekstern kommunikation til Genomic Expressions investorer i forbindelse med kapitalrejsning blandt andet investor-website, animationer, social medie-strategi mv.

Genomic Expression har udviklet en banebrydende RNA-analyseteknologi, primært til brug for diagnostika, der blandt andet hjælper læger til at afgøre hvilken medicin, der passer bedst til en given patient.

Genomic Expressions forskings- og udviklingsområde er så specialiseret, at det kræver en speciel information til investorerne – ikke kun fagligt, men også økonomisk. Derfor producerede FrontPage et investor-website, der ligger bag en login-funktion. På den måde har Genomic Expression kontrol over, hvem der har fået hvilke informationer. Frontpage producerede også et website med animation af teknologien, en LinkedIn-side mv. som en del af branding-strategien. Desuden varetages den løbende investor relations kommunikation.

Hør mere om vores samarbejde med Genomic Expression – kontakt direktør Kirsten Dinesen på +45 22 17 03 39 eller kirsten.dinesen@frontpage.dk.