IIHF VM 2018: VM i Ishockey

 

 

Danmark har vundet værtskabet for IIHF VM i ishockey, der i 2018 skal afholdes i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning.

Efter at have vundet en inviteret bureaukonkurrence under temaet “Superhelte” fik Frontpage opgaven om at udforme og gennemføre en strategisk kommunikationsindsats i opstartsfasen. Målet var; at øge kendskabet til og begejstringen for ishockey i den danske befolkning. Det sker under mottoet “Ishockey skal opleves i virkeligheden”.

Strategien var at få ishockey ud af sportssektionen og ind i andre medier. Det skete bl.a. ved at fokusere på fortællingen om, hvordan de danske ishockey-helte træner, hvor stor en succes danske ishockeyspillere har i de europæiske og nordamerikanske ligaer og hvordan Danmarks Ishockey Union har kæmpet for at få IIHF VM 2018 til Danmark gennem et fantastisk talentprogram. Der er blevet afholdt pressemøder, om hvordan dansk ishockey har udviklet sig fra niche til international spiller. Alt sammen for at skabe en forståelse for, hvor stor en international begivenhed IIHF VM 2018 er – og en begejstring for de danske superhelte på isen.


Se et eksempel på presseklip her.

Hør mere om vores arbejde med VM i Ishockey – kontakt konsulent Simon From-Poulsen på +45 30 31 57 62 eller simon.from@frontpage.dk