Bitdefender: kloge IT-sikkerhedsløsninger

bitdefender, Public Relations, Investor Relations, Content Marketing, Case Stories, Pressemeddelelse, Hjemmeside, Retainer, Brandingstrategi, Kommunikationsstrategi, Mediedækning, TV

Frontpage håndterer al strategisk kommunikation, pressekontakt og PR i Danmark hvilket bl.a. inkluderer investor relations, content marketing, brug af case-stories, pressemeddelelser og content på website. Arbejdet har til formål at udbrede kendskabet til Bitdefenders produkter og services, samt at demonstrere Bitdefenders faglige ekspertise og dermed skabe troværdighed om Bitdefenders brand.

Bitdefenders sikkerheds- og antivirussystemer beskytter dagligt mere end 400 millioner brugere og har fire år i træk vundet guld hos de uafhængige organisationer, AV-TEST og AV-Comparatives. Bitdefender er repræsenteret i mere end 100 lande og samarbejder med nogle af verdens største IT-virksomheder som IBM og Virgin Media.

Der er sat en række kvantitative og kvalitative mål for PR-arbejdet, som blandt andet inkluderer hver måned at opnå mange presseklip i både generelle, forbrugs- og tech-medier, samt at få omtale i udvalgte medier (tier 1) som er specialiserede i emner som IT, Tech, digitale trends o.l.

Desuden har vi sat et kvalitativt mål om at opnå omtale i bestemte formater, f.eks. nationalt TV, samt opnå taletid, som når Bitdefenders talspersoner benyttes som eksperter i medierne gennem interviews.

Du kan læse vores case om WannaCry cyberangrebet og hvordan vi positionerede Bitdefender som eksperter i medierne her.

Siden Frontpage begyndte at arbejde som PR-bureau for Bitdefender med deres branding- og kommunikationsstrategi, har Bitdefender fået en omfattende mediedækning og eksperter fra Bitdefender, er blevet etableret som respekterede ekspertkilder i landets medier. Det har blandt andet resulteret i artikler i fagblade som denne eller avisartikler som denne. Bitdefenders viden om IT-sikkerhed og morgendagens trusler er, selvom det er kompliceret stof, også godt TV-indhold. 

Hør mere om vores samarbejde med Bitdefender – kontakt konsulent Emil Ulrichsen på + 45 40 72 11 07 eller emil.ulrichsen@frontpage.dk