Om Frontpage PR & kommunikation

Frontpage PR & Kommunikation

Vi er et uafhængigt PR-bureau, der primært arbejder i Danmark og Norden

Frontpage er anerkendt som et resultatorienteret bureau, der leverer kommunikation af høj journalistisk og etisk kvalitet. Vi arbejder med integrerede kampagner, der inkluderer PR, sociale medier og events. Vi håndterer også PA, Investor Relations og CSR-kampagner. Læs mere om vores ydelser her.

Frontpage’s arbejdsmetoder

Med vores erfaring fra en række internationale kunder har vi udviklet effektive arbejdsmetoder bl.a:

  • Resultatorienteret (OKR): Vi sætter konkrete mål og fokuserer på de afgørende resultater. På den måde sikrer vi fokus på kundens hovedbudskaber for at opnå både kvalitet og kvantitet i presseomtalen. Vi kalder det OKR (Objectives and Key Results).
  • Integreret: Vi ser sociale medier som en integreret del af PR og kombinerer gerne PR med annoncering eller events.
  • Skalérbart: Vi er opmærksomme på skalérbarheden, f.eks. om PR-ideen kan anvendes i andre medier eller på andre markeder.
  • Struktureret: Vi har en struktureret tilgang til vores arbejde, bl.a. vedr. rapportering og opfølgning
    • Vi anvender cloud-baserede løsninger og har udviklet et dashboard, som giver kunden et hurtigt overblik over alle processer og aktiviteter – fra idéudvikling til resultater.
  • Samarbejde: Vi er trænet i at arbejde via cloud-baserede redskaber. Det er ekstremt effektivt og giver en åben og transparent samarbejdsform med vores kunder.

Frontpage er mangeårigt medlem af Public Relations Branchen i Danmark og arbejder efter branchens etiske retningslinjer, samt efter principper for god lobbyisme.