Om Frontpage PR og Kommunikation

Frontpage PR & Kommunikation

Vi er et uafhængigt PR-bureau, der primært arbejder i Danmark og Norden

Frontpage er anerkendt som et resultatorienteret PR- og kommunikationsbureau, der leverer kommunikation af høj journalistisk og etisk kvalitet. Vi arbejder med integrerede kampagner, der inkluderer PR, sociale medier og events. Vi håndterer også PA, Investor Relations og CSR-kampagner. Læs mere om vores ydelser.

Frontpage’s arbejdsmetoder

Efter mange års erfaring med både nationale og internationale kunder har vi udviklet effektive arbejdsmetoder. De vigtigste nøgleord for vores strategi er:

  • Resultatorientering (OKR): Vi er et resultatorienteret bureau, der sætter konkrete mål og fokuserer på de afgørende udfald. På den måde sikrer vi fokus på kundens hoved-budskaber for at opnå både kvalitet og kvantitet i presseomtalen. Vi kalder det OKR (Objectives and Key Results).
  • Integration: Vi ser sociale medier som en integreret del af PR og kombinerer også gerne PR med annoncering eller events.
  • Skalérbarhed: Vi er opmærksomme på skalérbarheden, f.eks. om PR-ideen kan anvendes i andre medier eller på andre markeder.
  • Struktur: Vi har en struktureret tilgang til vores arbejde, bl.a. vedr. rapportering og opfølgning. Vi anvender cloud-baserede løsninger og har udviklet et dashboard, som giver kunden et hurtigt overblik over alle processer og aktiviteter – fra idéudvikling til det endelige resultat.
  • Samarbejde: Vi er trænet i at arbejde via cloud-baserede redskaber. Det er ekstremt effektivt og giver en åben og transparent samarbejdsform med vores kunder.

Frontpage er mangeårigt medlem af Public Relations Branchen i Danmark og arbejder både efter branchens etiske retningslinjer og principper for god lobbyisme.