Ydelser

Ydelser hos Frontpage PR & Kommunikation, bureau i København

Hos Frontpage er vi eksperter i public relations og kommunikation, hvilket i dag kræver en grundig kommunikationsstrategi og en dyb forståelse for de sociale medier, SEO og de mange digitale muligheder, der konstant dukker op. Vi beskæftiger os især med klassisk public relations, pressekontakt, investor relations, public affairs og content marketing på tværs af platforme. Her kan du læse mere om vores ydelser indenfor PR & kommunikation. 

Public Relations

Som kunde hos Frontpage samarbejder du med højtuddannede og skarpe kommunikations-specialister, der har en tæt daglig kontakt til journalister i medierne og er aktive på de sociale medier.
Læs mere her.

Content Marketing

Virksomheder har altid forsøgt at skabe værdifuld information for modtageren, men udfordringen ligger i at kende målgruppen og vide, hvad der opfattes som værdifuld information.
Læs mere her.

Public affairs

Public affairs er i dag en langt mere integreret del af public relations, lige fra kontakt til politikere til at etablere en løbende dialog med interessenter.

Læs mere her.

Investor Relations

Kommunikation med fokus på investor relations skaber især værdi, hvis den når frem til professionelle udenlandske investorer og analytikere.
Læs mere her

Kommunikationsstrategi

Nyt mediebillede kræver kreative løsninger på tværs af digitale og trykte medier.En kreativ strategi kombineret med kommunikationsstrategien kan hjælpe virksomheder til at blive klar på holdninger og budskaber, før de får egne ben at gå på i offentligheden.

Læs mere her

Krisekommunikation

Krisekommunikation handler om omdømmehåndtering, præcise besvarelser og kompetent medieoptræden.

Læs mere her

Digital PR

Digital markedsføring og PR som det nye omdrejningspunkt i informationsøkologien

Læs mere her

Social Mediestrategi

Mange virksomheder har en eller flere profiler på sociale medier, men uden at have defineret en egentlig medie strategi og målsætning for, hvordan tilstedeværelsen på og brugen af sociale medier indgår i den overordnede kommunikationsstrategi.

Læs mere her

SEO

Søgeordsoptimering kan virke banalt, men effekten er mærkbar og relevant for virksomhederne i dag.

Læs mere her