Public relations

Public relations, kontakt - Frontpage PR & Kommunikation, København

Hos Frontpage tilbyder vi public relations og kommunikationsarbejde af høj kvalitet. Som kunde hos Frontpage samarbejder du med højtuddannede og skarpe kommunikations-specialister. Vi har en tæt daglig kontakt til journalister i medierne og er aktive på de sociale medier.

Medierne forandrer sig i stadig højere tempo i et kapløb om at være dér, hvor forbrugerne og kunderne er. Vi er eksperter i at få historien om din virksomhed eller dit produkt til at møde din målgruppe på en effektiv, relevant og troværdig måde gennem vores arbejde med public relations. Det kan være gennem pressemeddelelser, content marketing-kampagner, sociale medier eller ved public affairs. Vi kommunikerer med interessenter, der kan påvirke din virksomhed. Hvis du vil have en introduktion til vores tilgang til kommunikationsstrategi og medier, så se denne video.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere

Læs her om den aktuelle situation i medierne i Danmark og Norden. Du er også velkommen til at kontakte os for viden om journalister og medier, der er relevante for din branche.

Fordi krisekommunikation er en vigtig del af vores kompetencer, kan du altid kontakte os på telefon, hvis der er behov for akut rådgivning og håndtering af pressekriser, kriser på sociale medier og lignende. For at lære mere, kontakt konsulent Thomas Endelt Andersen på +45 50 70 53 34 eller thomas.endelt@frontpage.dk eller direktør Kirsten Dinesen på +45 22 17 03 39 eller kirsten.dinesen@frontpage.dk.

Nogle virksomheder har behov for at få skærpet deres budskaber eller trænet ledelsen. Vi tilbyder også medietræning og udvikling af budskabsdokumenter.