Vi søger praktikanter til efterårssemesteret 2019

Af Kontakt Frontpage,

Brænder du for en karriere inden for strategisk kommunikation, PR og sociale medier? Vil du have udfordringer og masser af hands-on erfaring? Frontpage PR og Kommunikation er et bureau med store internationale kunder, højt til loftet og stærke faglige kompetencer. Som praktikant får du mulighed for at koble teori til praksis, afprøve idéer og blive en del af et engageret team.

Vi er et bureau i hjertet af København med otte medarbejdere. Vores hverdag er fyldt med diskussioner, højt humør og masser af arbejde for både internationale og danske kunder, hvor man er helt tæt på beslutningsprocessen. Derfor får du mulighed for at spille på alle dine faglige tangenter.

Få et indblik i, hvem vi er på Instagram eller Facebook.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vores praktikanter er vigtige for os. Det er først og fremmest vigtigt, at du føler dig som en del af vores team. På den måde kan vi sikre, at du kommer hele vejen rundt og lærer mest muligt. Som praktikant hos Frontpage får du mulighed for at arbejde med integreret kommunikation med fokus på PR, sociale medier, public affairs, content marketing, intern- og ekstern kommunikation og analytiske værktøjer bag om kommunikationsstrategier.

Du vil få erfaring med at definere og implementere kommunikationsstrategier og kampagner for interessante virksomheder i sparring med vores konsulenter. Det er vigtigt for os, at du tør være i dialog med kunder og samarbejdspartnere – danske og udenlandske. Mere specifikke arbejdsopgaver indebærer bl.a. udarbejdelse af oplæg og præsentationer, skrivning og udsendelse af pressemeddelelser, blogindlæg, research og forudgående analyser, håndtering af pressen og at deltage i fælles brainstorming af new-business.

Vi forventer, at du bidrager aktivt med faglige input, er selvkørende og tager ansvar. Til gengæld garanterer vi, at du lærer en masse. Med en konsulent som praktikvejleder får du mulighed for at forfølge og forme dit ønskede praktikforløb.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med din overbygning inden for kommunikation, PR, medievidenskab, marketing, IT-studier eller lignende og skal i praktik i 4-6 måneder som led i din uddannelse. Vi forventer, at du er dedikeret, fagligt stærk og har mod på at give dig i kast med mange forskellige typer af opgaver – både udfordrende og rutineprægede.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 37 timer ugentligt på vores kontor midt i København. Praktikantstillingen er ulønnet og med start i slutningen af januar. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Simon From-Poulsen på +45 30 31 57 62.

Send din motiverede ansøgning og dit CV til simon.from@frontpage.dk senest d. 23 april. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!