Om os

Vi er et uafhængigt PR-bureau, der primært arbejder i Danmark og Norden.

Frontpage er anerkendt som et resultatorienteret PR- og kommunikationsbureau, der leverer kommunikation af høj journalistisk og etisk kvalitet. Vi arbejder med integrerede kampagner, der inkluderer PR, sociale medier og events. Vi håndterer også PA, Investor Relations og CSR-kampagner. Læs mere om vores kompetencer.

Frontpage’s arbejdsmetoder
Efter mange års erfaring med både nationale og internationale kunder har vi udviklet effektive arbejdsmetoder. De vigtigste nøgleord for vores strategi er:

Resultatorientering (OKR):
Vi er et resultatorienteret bureau, der sætter konkrete mål og fokuserer på de afgørende udfald. På den måde sikrer vi fokus på kundens hoved-budskaber for at opnå både kvalitet og kvantitet i presseomtalen. Vi kalder det OKR (Objectives and Key Results).

Integration:
Vi ser sociale medier som en integreret del af PR og kombinerer også gerne PR med annoncering eller events.

Skalérbarhed:
Vi er opmærksomme på skalérbarheden, f.eks. om PR-ideen kan anvendes i andre medier eller på andre markeder.

Struktur:
Vi har en struktureret tilgang til vores arbejde, bl.a. vedr. rapportering og opfølgning. Vi anvender cloud-baserede løsninger og har udviklet et dashboard, som giver kunden et hurtigt overblik over alle processer og aktiviteter – fra idéudvikling til det endelige resultat.

Samarbejde:
Vi er trænet i at arbejde via cloud-baserede redskaber. Det er ekstremt effektivt og giver en åben og transparent samarbejdsform med vores kunder.

Frontpage er mangeårigt medlem af Public Relations Branchen i Danmark og arbejder både efter branchens etiske retningslinjer og principper for god lobbyisme.

Ønsker du at vide mere om hvem vi er hver især, så finder du os her.